FacebookVolg ons ook op Facebook
Menu

PETER VAN DEN BURG OVERHANDIGT NIEUW BOEK AAN PIET WARMERDAM(PAP)

24 november 2018
 Op vrijdagavond 23 november presenteerde Peter van den Burg zijn nieuwste boek over Noordwijkerhout bij NoVaTo in de Zeestraat.

Het boek vol met foto's en verhalen draagt de titel: ‘Van Deur tot Deur’ over straatventers en bezorgers van Noordwijkerhout en het is alweer het derde boek van Peter na het o.a. eerder verschenen ‘Stropersboek’. Na de presentatie met oude herkenbare foto's uit het boek werd het eerste boek uitgereikt aan de voormalige melkventer uit de Victorwijk Piet Warmerdam en in de Noordwijkerhoutse volksmond beter bekend als ‘Piet de Pap’ en deze bijnaam heeft hij meegekregen van zijn vader ‘Maarten de Pap’. Vervolgens kregen alle voor-inschrijvers de gelegenheid om het boek aan te schaffen en te laten signeren door de maker van het boek Peter van den Burg.

Heeft u de informatie over het uitgeven van het boek gemist en wilt u hem graag in uw bezit krijgen dan is het boek nog te verkrijgen, maar haast u wel want de oplage is beperkt. Het boek bevat 200 pagina’s en heeft hetzelfde formaat als de vorige uitgaven. Er worden 18 beroepen in het boek behandeld.

Deze verhalen worden geïllustreerd door vele foto’s. De prijs van het boek is 35 Euro. U kunt op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur een boek aanschaffen bij NoVaTo (Noordwijkerhout Van Toen) aan de Zeestraat 3a. U kunt bij NoVaTo niet pinnen, dus neem gepast geld mee.

Tekst en foto: Blik op Noordwijkerhout.