FacebookVolg ons ook op Facebook
Menu

BERT HOGERVORST BRENGT BOEK UIT OVER FAMILIE VAN EEDEN

16 augustus 2020
 Bert Hogervorst heeft, na o.a. het boek van de familie Bouwmeester en familie Duijvenvoorden, opnieuw een genealogisch boek afgerond en zal deze maand nog beschikbaar komen.

Dit keer gaat het boek over de familie Van Eeden, een welbekende familie in Noordwijkerhout. Het boek heeft 409 bladzijden en is gevuld met 370 foto’s en verhalen van vele familieleden.

De oudste bekende stamvader van de Van Eedens komt uit Vlaanderen en heet Francois de Neve. Via Haarlem komt hij rond 1610 in Noordwijkerhout terecht. Zijn kleinkinderen gaan zich om onbekende redenen Van Eeden noemen. Nakomelingen wonen tot heden in o.a. Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Een van de takken van de familie wordt bakker en komt in de boerderij aan de Dorpsstraat in Noordwijkerhout te wonen (zie foto).

Het boek van de Familie Van Eeden is al op voorinschrijving aangeboden aan familieleden van de Van Eedens. Een klein aantal wordt na de verschijning voor € 35,- te koop aangeboden zo lang de voorraad strekt bij NoVaTo in de Zeestraat 3a.