FacebookVolg ons ook op Facebook
Menu

BERT HOGERVORST LEEST VOOR IN MUNNEKEWEIJ

02 oktober 2020
 Iedere vrijdagochtend wordt er in Woonzorgcentrum Munnekeweij aan de Via Antiqua door vrijwilligers voorgelezen aan ouderen.

Ook dit jaar deed Munnekeweij op vrijdag 2 oktober weer mee aan de Nationale Voorleesochtend. Ieder jaar wordt er op deze speciale ochtend een BNer (Bekende Noordwijkerhouter) gevraagd om een prachtig verhaal voor de ouderen van Noordwijkerhout voor te lezen en dit jaar viel deze eer te beurt aan de bekende genealogische speurneus van Noordwijkerhout, de heer Bert Hogervorst. Hij las, onder het genot van een kopje koffie en met wat lekkers erbij van de plaatselijke bakker, het verhaal voor van 'Een rooie brandweerauto' geschreven door Kees van Kooten.

Het voorlezen vond dit keer plaats in de grote Tuinkamer van het woonzorgcentrum, waardoor er toch maximaal 30 bewoners in verband met de coronamaatregelen konden genieten van het verhaal van dit jaar. (klik hier om het verhaal te lezen)

Bert Hogervorst is elke woensdag- en vrijdagmiddag te vinden bij NoVaTo in de Zeestraat 3a alwaar u met vragen en informatie bij hem terecht kan.