FacebookVolg ons ook op Facebook
Menu

GENEALOGISCHE GEGEVENS BIJGEWERKT

22 oktober 2021
Logo Genealogie Online NoVaTo heeft de genealogische gegevens van 83.099 oud-Noordwijkerhouters bijgewerkt.

In deze genealogische verzameling van de stichting Noordwijkerhout van Toen (NoVaTo) vindt u de gegevens van alle Noordwijkerhouters en aanverwante familieleden van ca. 1400 tot 1921. De gegevens van na 1921 zijn i.v.m. de privacy niet in te zien. De verzameling is samengesteld door Bert Hogervorst en Charles Horsthuis, beide werkzaam bij de afdeling genealogie van NoVaTo.

In incidentele gevallen zijn er aannames van familieverbanden gemaakt die (nog) niet bewezen zijn. In alle gevallen worden gefundeerde correcties op prijs gesteld.
U vindt de verzameling via > deze link <.

Als u meer over uw voorouders te weten wilt komen breng dan op een woensdagmiddag een bezoekje aan onze expositieruimte aan de zeestraat 3a in Noordwijkerhout. Bert Hogervorst is daar van 13:30 tot 16:00 uur aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Bert is ook de schrijver van een twintigtal familieboeken met genealogische gegevens van, voornamelijk Noordwijkerhoutse, families. Er zijn nog een aantal boeken te koop. U kunt ze vinden op > deze pagina < van de website van NoVaTo.