FacebookVolg ons ook op Facebook
Menu

GROEPEN 7 BASISSCHOLEN BIJ NOVATO

Groepen 7 van de basisscholen Vanaf dit schooljaar heeft NoVaTo een scholenprogramma voor de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen.

Deze week zijn de groepen 7 van de Prinsenhof en de Victorschool op bezoek geweest in het museum aan de Zeestraat. Zij hebben daar een presentatie gekregen over de geschiedenis van de bloembollenteelt in Noordwijkerhout. Vooraf hebben de kinderen op school een tekst gelezen over dit onderwerp.

Later in dit schooljaar zullen de groepen 6 en 8 het programma volgen. De onderwerpen zijn dan 'Het ontstaan van Noordwijkerhout' en 'Noordwijkerhout in de Tweede Wereldoorlog'. Ook de Regenboog zullen wij dan welkom heten.

De kinderen waren goed voorbereid, stelden veel vragen en waren erg geïnteresseerd. Na afloop was er nog even tijd om het museum te bekijken. De fotoboeken, met name over hun eigen school, VVSB of hun familie waren erg in trek. De tijd vloog om, veel kinderen willen graag nog eens terugkomen tijdens de openingstijden. De vrijwilligers van NoVaTo zijn blij met het enthousiasme!